Želiš da naučiš njemaćki jezik?

Učenje njemačkog jezika od sada je mnogo brže i jednostavnije nego sa uobičajenim metodama učenja – za samo 17 minuta vježbe tokom dana, veoma brzo će te savladati njemački, i to iz udobnosti vašeg doma. Početni, napredni ili poslovni kursevi, za svakog ima nešto.

Jednostavno i efikasno

Učenje njemačkog jezika nikad jednostavnije i udobnije. Sa našim kursom možete već nakon 4 h započeti vašu prvu konverzaciju. Tečni i ispravni govor očekujte nakon 50 h naše obuke, i to sve iz udobnosti vašeg doma, ili tokom putovanja, ili slobodnog vremena. Za pametne telefone, računare i tablete. Brzo i efikasno do njemačkog jezika.

Više od 500 000 ljudi vjeruje našoj metodi, i sve ih je više koji uće iz udobnosti svoga doma. Zahvaljujući specialnim metoda pomoću kojih će te brže pamtiti i učiti, za kratko veijeme će te moći da koristite njemaćki u komunikaciji. Naizmjenićni dnevni zadaci i širok spektar metoda učenja koji se smjenjuju svakim danom, će vas motivirati da još više učite.

Učenje njemačkog jezika nikad nije jednostavnije bilo:

Sa ovim kursom savladati če te 1 300 riječi u samo 3 mjeseca. Sa ovim će te dostići evropski nivo za A1 / A2.

Njemački onako kako se pravilno izgovara, to ćeš naučiti ovde.  U 42 dijaloška teksta upoznat ćete mnoge svakodnevne situacije s kojima ćete se iznova susrećati  dok živite i radite Njemačkoj.

Njemačka gramatika, sa nama je jednosavna: 

Ovaj kurs sadrži obiman spektar gramatičkih vježbi. Preko 120 lahko razumljivi gramatičkih lekcija i vježbi ovaj kurs će vam omogućiti da savladate njemačku gramatiku. 

Za sve nivoe A1/A3, B1/B2, C1/ C2

Jednostavno i nikad udobnije, za samo 17 minuta dnevne vježbe, njemački jetzik nikad bliže. 

Već preko 540.000 prodanih kurseva.

Softver napravljen u Njemačkoj

Naj novija verzja: Kurs je 2020 godine kompletno preuređen i nadograđen uz pomoć profesora i ekspertnih timova.

Za Windows, Linux, Mac OS, iPhone, Android-pametne telefone, iPad kao i Android-Tablete.

31 dan garancija na povrat novca:
Testirajte ovaj kurs bez rizika, ako ne budete zadovoljni sa kursom i vašim napredkom, mi vam isplačujemo kompletan plačeni iznos nazad. 

Učenje njemačkog jezika: Ovaj njemački kurs možete koristiti na svim uređajima i neovisno se prebacivati sa jednog na drugi, vaš kurs je i dalje tu za vas.

 
Ovaj Kurs njemačkog možete koristiti na svakom pametnom telefonu  (Android, iPhone), svakom tabletu  (iPad, Android ili Windows) i svakom računaru sa Windows (10, 8, 7, Vista, XP), Linux ili Mac OS operativnim sistemom.
 
Sa online kursom nastavljate da učite tačno na onom mjestu gdje ste zadnji put prestalineovisno o tome koji ste uređaj zadnji put koristili.

Učite ujutro tokom doručka, vožnje ili nečeg drugog preko slušalica, pametni telefoni Android, IPhone.

Preko računara tokom pauze na poslu ili kući ( Windows, Linux ili Mac operativni sistem).

Ili možda navećer, preko tableta ili Iped-a Windows, Android-Tablet udobno i jednosavno .

Odlučite se za vaš kurs njemačkog, prvi korak ka boljem njemačkom jeziku počinje ovde!

39.95 €

Osnovni Kurs

97.00 €

Kompletan paket

Dodatni bonus za vas